Hero (9) komt uit Amersfoort naar skatepark Zwolle: ‘Een beetje klein, maar wel leuk’

videoBehendig stuurt Hero de Vries (9) zijn stepje over de obstakels. Met zijn broer Splinter (13) en zijn vader is hij vanuit Amersfoort - waar ze nota bene het grootste buitenskatepark van het land hebben - naar Zwolle gekomen.

Via familie hadden ze erover gehoord. En pa was niet te beroerd om met zijn twee skategekke zoons in de auto te stappen voor een middagje in Zwolle. ,,Ook wel lekker dat het binnen is. Want dat hebben we in Amersfoort dan weer níet." 

  1. Gymnasium Celeanum Zwolle reist vanwege coronavirus met één leerling minder af naar Griekenland en Rome
    PREMIUM

    Gymnasium Celeanum Zwolle reist vanwege coronavi­rus met één leerling minder af naar Grieken­land en Rome

    Ongeveer tachtig leerlingen van het gymnasium Celeanum in Zwolle gaan morgen op studiereis naar Griekenland en Rome. Waar tal van andere middelbare scholen in Nederland vanwege het coronavirus de stekker uit de studiereis trokken, acht rector Frank Dost het verantwoord om de twee studiereizen door te laten gaan. De school liet aan ouders weten de reis pas af te blazen als het Ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies zou afgeven voor Rome en Griekenland, maar dat reisadvies is momenteel nog niet aan de orde en dus gaat de reis door.

In samenwerking met indebuurt Zwolle