Volledig scherm
Connie Brouwers maakte deze fraaie avondfoto van de Peperbus. © Connie Brouwers

Het regent inzendingen voor eerste Overijsselse Scheurkalender

Voor de eerste Overijsselse Scheurkalender, die in oktober verschijnt, zijn al ruim honderd inzendingen binnengekomen. Met onder meer de vraag ‘Wat beweegt jou?’ roepen de initiatiefnemers Overijsselaars op persoonlijke foto's in te sturen.

Met de Overijsselse Scheurkalender streven de initiatiefnemers ernaar de provincie op een zo divers mogelijke manier in beeld te brengen. Alles gezien door de ogen van de inwoners van de provincie zelf. Iedereen die zich aangesproken voelt door de vraag: ‘Wat beweegt jou? Wat raakt of boeit jou in Overijssel?’ kan en mag meedoen. 

Kans

Foto's inzenden kan tot 15 augustus op www.overijsselsescheurkalender.nl. Wie dit doet, maakt kans opgenomen te worden in de Scheurkalender van 2019. In oktober wordt de eerste scheurkalender, in het bijzijn van de inzenders, feestelijk gepresenteerd. 

  1. Zwols festival ontvangt Gold Award tijdens het Award Festival in Alkmaar: ‘Bevestiging dat we op de goede weg zijn’
    PREMIUM

    Zwols festival ontvangt Gold Award tijdens het Award Festival in Alkmaar: ‘Bevesti­ging dat we op de goede weg zijn’

    Van 14 oktober tot en met 25 november kon er gestemd worden op horecagelegenheden in verschillende categorieën. Onder meer restaurants, cafetaria en broodjeszaken maakten kans op een felbegeerde Awards in hun provincie en in aantal categorieën zelfs per gemeente. Maandag 20 januari werden de prijzen uitgereikt op het Award Festival in Alkmaar. Zwolle Unlimited werd beloond met een Gold Award in de categorie Event Horeca.

In samenwerking met indebuurt Zwolle