Het Weeshuys-eigenaren Peggy Damen en chefkok Robert van Thulden zijn hun nieuwe, tijdelijke terras aan de gracht bij het Groot Wezenland op aan het bouwen. Er wordt gekookt vanuit de foodtruck en het terras is dagelijks open van drie uur 's middags tot elf uur 's avonds.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Weeshuys-eigenaren Peggy Damen en chefkok Robert van Thulden zijn hun nieuwe, tijdelijke terras aan de gracht bij het Groot Wezenland op aan het bouwen. Er wordt gekookt vanuit de foodtruck en het terras is dagelijks open van drie uur 's middags tot elf uur 's avonds. © Frans Paalman

Het Weeshuys opent tijdelijk terras aan de Zwolse gracht (en andere nieuwe horeca-initiatieven)

Nu ze door de strikte coronamaatregelen noodgedwongen de deuren van hun eetcafé aan de Assendorperstraat moesten dichthouden, hebben uitbaters Peggy Damen, Zoran Gavrilovic en Robert van Thulden alles op alles gezet om een terras te verwezenlijken. Niet voor de deur, maar tweehonderd meter verderop aan de gracht langs het Groot Wezenland. ,,Toplocatie", zegt Damen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle