Hitte in de regio | Scoutinggroep voorkomt natuurbrand • Knuffelbiggen genieten van hitteprotocol

HitteblogHeet, heter, heetst... Op meerdere plekken in Oost-Nederland steeg het kwik tot ruim 36 graden. In dit hitteblog lees je terug wat er op deze tropische dag allemaal in onze regio gebeurde.

17 reacties

 • Rick Luijten

  7 maanden geleden
  Voor alle klagers, het gaat regenen. Zal ook wel weer een reden zijn om te klagen. Inwoners van andere Europese landen ,waar al weken te kampen hebben met hoge tempraturen, zij hebben reden tot klagen. Mensen die huis en haard moeten achterlaten voor branden. Hier was vooruit voorspeld dat de hitte maar drie dagen zou aanhouden en we klagen al. Wens er maar vast aan, want we gaan dit vaker mee maken.
 • corinne van balen

  7 maanden geleden
  Gá dan naar een tropisch warm land op vakantie! Hoeven de mensen die dit "zo geweldig" vinden de Nederlanders die zomers willen die normaal waren voor dit land, niet te irriteren!
 • Diane Gerritsen

  7 maanden geleden
  Sorry mensen maar een heleboel mensen gaan naar turkye, Griekenland, Spanje of Italië op vakantie voor mooi weer, is het in Nederland eens zo warm klagen ze???? Ja is wennen maar vandaag naar Burgers zoo geweest ( lekker rustig trouwens geen mensen massa) en heel veel water meegenomen en rustig aan gedaan en zo de dag door gekomen en genoten van het mooie weer in mijn vakantie en ja hoorde dat mijn collega’s die trouwens hete zolders op moeten om cv ketel schoonmaken een aangepast schema kregen
 • Lia van Zeist

  7 maanden geleden
  Wat een luxe: net na een dagje werken op een koel kantorencompkex in Apeldoorn over bijna kege wegen en fietspaden naar huis gefietst. Kon het altijd maar lekker warm weer zijn 😎
 • Hendrik Willemsen

  7 maanden geleden
  @Willem Heerema. Zicht....die transporten gaan nu op compleet andere tijden zijn vaak gekoeld.