Op het veldje achter wijkcentrum Holtenbroek wordt zaterdag het 60-jarig bestaan van de wijk gevierd met een kleedjesmarkt en optredens.
Volledig scherm
Op het veldje achter wijkcentrum Holtenbroek wordt zaterdag het 60-jarig bestaan van de wijk gevierd met een kleedjesmarkt en optredens. © Archief de Stentor

Holtenbroek viert 60-jarig jubileum met muziek

De Zwolse wijk Holtenbroek bestaat deze week zestig jaar en dat wordt zaterdag gevierd. Het is Holtenbroek.com gelukt om een muzikaal programma in elkaar te zetten. Die wens was er al langer, vanwege de muzikale straatnamen in de wijk. Wijkorganisatie HNU houdt een kleedjesmarkt.

  1. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
    Liveblog

    SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

    Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.