Bezorgers hebben regelmatig erg veel moeite om woningen in de Vechterweerdhof te vinden in de Zwolse wijk Stadshagen. Sherlyne Wever in haar achtertuin, waar de bezorgers niet moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezorgers hebben regelmatig erg veel moeite om woningen in de Vechterweerdhof te vinden in de Zwolse wijk Stadshagen. Sherlyne Wever in haar achtertuin, waar de bezorgers niet moeten komen. © Frans Paalman

Hoofdbrekens voor pakket- en maaltijdbezorgers in deze straat in Zwolle: ‘Sorry mevrouw, uw eten is koud’

,,Sorry dat ik wat later ben, misschien is het eten niet meer warm.” Bewoners van de Vechterweerdhof in de Zwolse wijk Stadshagen horen het regelmatig van maaltijdbezorgers als ze veel moeite hebben moeten doen om bij het juiste adres te komen. De gemeente Zwolle hoopt een oplossing te hebben gevonden.

2 reacties

  • A Zylstra

    3 dagen geleden
    Idd G Ruijten. Tevens moet de straatnaamcommissie zich eens achter de oren krabben. Basisregel 1 is dat er 'contrast' tussen straatnamen moet zitten. Een voorbeeldhof naast een voorbeeldstraat is gewoon dom en vragen om gedoe.
  • G Ruijten

    4 dagen geleden
    Iets dergelijks mag de architect van het stratenplan zich ook aantrekken. Naar eigen ervaring lijken sommige wijken wel zo ontworpen dat schijnbare esthetiek of iets dergelijks voorrang heeft boven praktisch nut.