Christa Leenheer, Chantal van den Hof, Nelleke Alleman, Thomas Schutte en Niels Roos (van links naar rechts) van De Agnietenberg in Zwolle werkten tijdens de horecasluitingen in verzorgingshuizen van IJsselheem en hielpen tot vorige week bij de boostervaccinatiestraten van de GGD in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Christa Leenheer, Chantal van den Hof, Nelleke Alleman, Thomas Schutte en Niels Roos (van links naar rechts) van De Agnietenberg in Zwolle werkten tijdens de horecasluitingen in verzorgingshuizen van IJsselheem en hielpen tot vorige week bij de boostervaccinatiestraten van de GGD in Zwolle. © Frans Paalman

Horeca dicht? Het hele team van deze Zwolse zaak werkte bij verzorgingshuizen en GGD: ‘Helpen waar het echt nodig was’

Dat de zaak woensdag weer open kan, daar heeft Nelleke Alleman van De Agnietenberg in Zwolle geen twijfel over. Maar het betekent zeker niet het einde van een periode thuiszitten. Bijna het hele team ging lockdown op lockdown elders aan de slag. Helpen in de ouderenzorg en kinderopvang in de regio, of zoals afgelopen maand met z’n allen bij de GGD. ,,Zo houd je het teamgevoel er helemaal in.’’

3 reacties

 • Inge Balster

  4 maanden geleden
  Geweldig Niels dat je in zo'n team zit. Jij bij de GGD de gezondheidsverklaringen in orde maken en je moeder de prikken zetten. All in the family.
 • R.H. de Jong

  4 maanden geleden
  Dit zegt heel veel over de werksfeer, werkbeleving en de saamhorigheid van het team van De Agnietenberg. Woensdag weer open en doen waar jullie allemaal ook goed in zijn: gasten ontvangen en zorgen dat zij kunnen genieten van de mooie gerechten en fijne sfeer in die prachtige ambiance van restaurant De Agnietenberg. Succes.
 • gerrit van den Brink

  4 maanden geleden
  Top om te lezen, dit soort mensen laat zien hoe je positief in het leven kan staan! Hopelijk mogen ze snel de zaak weer volledig open gooien. Met de cijfers van de ziekenhuizen gaat het steeds beter!
 1. Familie van opgegeven kankerpatiënt Dilara huilt tranen van geluk in Istanboel: ‘Het is een wonder’
  PREMIUM
  22

  Familie van opgegeven kankerpa­tiënt Dilara huilt tranen van geluk in Istanboel: ‘Het is een wonder’

  Er gloort hoop voor de 25-jarige Dilara, zegt haar familie. De jonge Zwolse werd in januari in allerijl vanuit ziekenhuis Isala in Zwolle naar Turkije gebracht, nadat Nederlandse artsen de behandeling wilden staken omdat ze die als uitzichtloos beschouwden. ,,We huilden van verdriet en nu huilen we tranen van geluk’’, vertelt haar broer Onur Sahin. Hij spreekt van een wonder.