Horeca in binnenstad Zwolle om vier uur dicht vanwege illegaal protest: ‘Wéér de dupe’

De politie verwacht vanavond ongeregeldheden bij een illegaal protest dat is aangekondigd op het Grote Kerkplein in Zwolle. Een groot deel van de horeca in en rondom het plein gaat daarom vanaf 4 uur ’s middags dicht. ,,Belachelijk. Wij zijn wéér de dupe.”

4 reacties

 • Bossy Tosma

  1 week geleden
  Corona is geen pretje, geld verdienen wel.
 • gerrit van den Brink

  2 weken geleden
  Terecht, als de stoelen en de tafels in het rond vliegen schreeuwen ze ook moord en brand. Ze hitsen iedereen op door te zeggen dat alle regels onzin zijn
 • Arend van Faassen

  2 weken geleden
  Gewoon op de 'demonstranten' verhalen. Als tegenstanders van de maatregelen zullen die jullie met liefde willen steunen. Ben alleen bang dat er geen 'demonstranten' Zonder gezichtsbedekking zullen zijn. Fototoestel klaar houden.
 • Paul Lamote

  2 weken geleden
  Horeca is nogal hypocriet, ze zijn zelf al wekenlang bezig iedereen op te hitsen.
 1. Bezoekers discotheek Index overtreden coronaregels en worden op straat gezet: eigenaar kijkt lijdzaam toe
  4

  Bezoekers discotheek Index overtreden coronare­gels en worden op straat gezet: eigenaar kijkt lijdzaam toe

  Omdat bezoekers de coronaregels zouden hebben overtreden, moest discotheek Index in Schüttorf in de nacht van zaterdag op zondag op last van de autoriteiten dicht. De 2000 bezoekers, waaronder zo’n 1400 Nederlanders, werden door politie en personeel naar buiten gedirigeerd. Zaterdagavond reed een discobus vanaf Dalfsen via Ommen naar Index. De ongeveer 25 jongeren die instapten zeiden ‘dat daar alles veilig is’. Niets blijkt de volgende dag minder waar.