Volledig scherm
Tooske Ragas. © ANP

Hotellife! Bibi verruilt Zwolle voor Zwitserland en Tooske geniet van Duitse brötchen

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Stentor Showbytes struinen we het web af voor de gekste, mooiste, allerliefste en opvallendste posts van onze eigen regionale sterren. 

Wat schattig... de Apeldoornse ex-voetballer Andy van der Meijde viert de verjaardag van zijn vrouw met deze lieve post. 

Ze kijkt nog niet heel vrolijk op deze foto maar Youtube-ster Bibi is toch echt onderweg naar haar vakantiebestemming! Even geen Zwolle, Zwitserland it is!

Is dit plaatje al gekiekt in het Zwolse huis van Wietze de Jager? De dj maakte afgelopen week bekend dat hij met zijn gezin naar Zwolle verhuist.   

Dat Typhoon weer lekker in z'n vel zit laat hij wel zien met dit optreden. Wat een energie heeft de Zwolse rapper! Het publiek op het Wildeburg Festival gaat uit zijn dak.

Wat kan ze níet op slippers, onze Sanne Hans uit Dedemsvaart?

Sportgeluk! Erben Wennemars is super blij met zijn medaille. Niet alleen omdat hij tien kilometer in 37 minuten wist te lopen maar vooral omdat de sporter uit Dalfsen zich een bevoorrecht mens voelt met een gezond en fit lichaam. Mooi.

Brötchen! Tooske Ragas geniet met haar gezin van een echt Duits ontbijtje. De Zwolse zangeres en presentatrice heeft vakantie. Stilte voor de storm want een nieuw seizoen van Dancing with the stars staat voor de deur.

De watertoren bij Paleis Soestdijk inspireert de Zwolse zanger Bertolf.

Mijmeringen van Jan Vayne, de pianist uit Zwolle deelt een mooi plaatje uit vervlogen tijden met Gerard Joling. 

Hoewel ze geen beautyblog meer heeft, deelt ze nog weleens leuke make-up tips. Over een mooie kleur lippenstift bijvoorbeeld. Bedankt Cynthia Schultz

In samenwerking met indebuurt Zwolle