Gemeenten gaan gebukt over de hoge kosten van de samenwerkingsverbanden.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeenten gaan gebukt over de hoge kosten van de samenwerkingsverbanden. © Gezienus Bruining

Huis voor Klokkenluiders begint onderzoek naar Omgevingsdienst IJsselland

Huis voor Klokkenluiders in Den Haag heeft besloten mogelijke misstanden bij Omgevingsdienst IJsselland te onderzoeken. Dat richt zich in eerste instantie op (schijn van) belangenverstrengeling bij de inhuur van personeel en het niet naleven van aanbestedingsregelgeving.

1 reactie

 • jan pasman

  2 maanden geleden
  Dat wordt tijd! Vooral als je al vele jaren met deze nutteloze dienst te doen hebt om een probleem van geluidsoverlast tot een goed eind te brengen. Je wordt steeds aan het lijntje gehouden en een oplossing is er nog steeds niet na meer als 10 jaar. Ik verwacht van deze instantie dan ook geen oplossing meer. En misschien zijn de heren die onze zaak behartigen er inmiddels ook al uitgebonjourd of de mond gesnoerd door de directie. Beter het geld wat deze instantie kost aan nuttige zaken besteden.
 1. Ouderen in Zwolle kunnen door kapotte lift hun huis niet in of uit: ‘Wat als er nood is?’
  PREMIUM
  met video
  5

  Ouderen in Zwolle kunnen door kapotte lift hun huis niet in of uit: ‘Wat als er nood is?’

  Doet-ie het of doet-ie het niet? De bewoners van appartementencomplex Gildehuys ergeren zich groen en geel aan de enige lift van het gebouw, omdat die om de haverklap in storing schiet. Stichting Woonzorg Nederland zegt ‘ouderenopvang naar een hoger plan te willen tillen’, maar zo voelt dat op de vierde verdieping in Zwolle niet. ,,We kunnen niet zonder deze lift.”