IJsbeelden Festival in Zwolle waar bezoekers genieten van wereldverhalen
Volledig scherm
IJsbeelden Festival in Zwolle waar bezoekers genieten van wereldverhalen © Frans Paalman

IJsbeelden Festival in Zwolle afgeblazen: ‘Alles lag klaar’, maar risico is te groot

videoHet IJsbeelden Festival in Zwolle is geannuleerd. Ondanks dat het grote ijsfestijn met 100.000 bezoekers pas halverwege december plaatsvindt, hangt er een te groot risico aan.

1 reactie

 • H Lodder

  6 maanden geleden
  Shit Eric, wanneer wordt het eindelijk weer eens normaal. Jammer van die tijd die je erin hebt gestoken, maar we kijken positief naar volgend jaar!!!! sterkte!!
 1. Peperdure fietsenkelder bij station Zwolle blijkt niet voor iedereen toegankelijk: ‘Architectonische flop’
  PREMIUM
  14

  Peperdure fietsenkel­der bij station Zwolle blijkt niet voor iedereen toeganke­lijk: ‘Architec­to­ni­sche flop’

  De fietsenstalling onder het Stationsplein in Zwolle is niet voor iedereen toegankelijk. Dat wordt duidelijk nu steeds meer mensen vanwege het einde van de coronabeperkingen de trein weer pakken. De ruim 30 miljoen euro kostende kelder is alleen bereikbaar via lange trappen. Meerdere Zwollenaren hebben zich met hun klacht tot de Stentor gewend. ,,Het is geen inclusief ontwerp en dat is een gemiste kans.’’
 2. De Zwolse ploeggenoten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’
  PREMIUM
  Conference League-finale

  De Zwolse ploeggeno­ten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’

  Dat Arne Slot trainer zou worden, daar was iedereen bij FC Zwolle en later PEC Zwolle, de club waar hij tussen 1995 en 2013 in totaal 174 duels speelde, het wel over eens. Maar dat de 43-jarige Bergentheimer, die woensdag met Feyenoord in de finale staat van de Conference League, zó succesvol zou worden, dat hadden deze tien voormalige ploeggenoten niet gedacht.