Het zogeheten coronadashboard van de overheid meldt hoeveel Nederlanders naar schatting het coronavirus onder de leden hebben en kunnen overdragen. Het controlepaneel moet het kabinet helpen om tijdig in te grijpen als het virus weer opleeft.
Volledig scherm
Het zogeheten coronadashboard van de overheid meldt hoeveel Nederlanders naar schatting het coronavirus onder de leden hebben en kunnen overdragen. Het controlepaneel moet het kabinet helpen om tijdig in te grijpen als het virus weer opleeft. © ANP

IJsselland en Flevoland overschrijden signaalwaarde door toename van positieve coronatests

In de veiligheidsregio’s IJsselland en Flevoland zijn sinds gisteren dusdanig veel mensen positief getest op corona, dat de signaalwaarden worden overschreden. Dat kan betekenen dat het Outbreak Management Team de overheid adviseert maatregelen te nemen.

  1. Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfotograaf stuit op roedel wolven

    Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfoto­graaf stuit op roedel wolven

    Frenky uit Deventer heeft één regel als hij op straat loopt. Hij begroet je niet als eerste, want dat zou nog wel eens tot een conflict met je partner kunnen leiden als die naast je loopt. Frenky is namelijk al 50 jaar de trotse bezitter van een seksshop in Deventer. Dit is één van de verhalen van afgelopen week die je absoluut gelezen moet hebben, maar er zijn er zeker nog meer die het teruglezen waard zijn. Een overzicht:

In samenwerking met indebuurt Zwolle