Volledig scherm
Er gaan nog meer Intertoys-winkels dicht in onze regio. © Caspar Huurdeman

Intertoys sluit nog eens 62 winkels: ook in Oost-Nederland extra deuren dicht

Intertoys sluit nog eens 62 filialen. Ook de vestigingen in Raalte, Putten, Deventer Colmschate en Zwolle centrum gaan dicht.

Vorige week werd bekend dat de speelgoedketen wordt overgenomen door Green Swan, een Portugese speelgoedverkoper. De doorstart volgde op het faillissement van Intertoys op 21 februari.

Green Swan liet vorige week al weten 91 winkels af te stoten, daar komen er dus nu nog 62 bij. Intertoys had 286 eigen winkels. Daarnaast zijn er 100 franchise-winkels. Mogelijk nemen franchisenemers een enkele winkel nog over, maar dat is uiterst onzeker.

Eerder al werd bekend dat een filiaal in Harderwijk (Triasplein), een winkel in Zwolle-Zuid (Van de Capellenstraat) en de twee winkels in Zutphen (Beukerstraat en Turfstraat) de deuren sluiten.

De hele lijst vind je hier: 

  1. Moskeeën Oost-Nederland nog extra beveiligd, Medine in Raalte kan ‘meteen bellen’ met politie
    PREMIUM

    Moskeeën Oost-Nederland nog extra beveiligd, Medine in Raalte kan ‘meteen bellen’ met politie

    Moskeeën in Oost-Nederland hebben zich beraden op extra maatregelen rond het vrijdaggebed van vandaag. Aanleiding is de aanslag op twee islamitische gebedshuizen, vorige week vrijdag in Nieuw-Zeeland. Ook de schietpartij in Utrecht draagt bij aan de toenemende gevoelens van onveiligheid. Maar niet overal wordt nog extra gesurveilleerd. Niet nodig, zegt het Raalter moskee-bestuur. ,,Maar als er iets is kunnen we meteen de wijkagent bellen.’’

In samenwerking met indebuurt Zwolle