De recherche is vrijdagavond met veel onopvallende voertuigen en agenten in burger in actie gekomen rond een woning aan de Abel Tasmanstraat in Zwolle. Ook een of meerdere auto's langs de kant van de weg zijn door de recherche uitgekamd.
Volledig scherm
PREMIUM
De recherche is vrijdagavond met veel onopvallende voertuigen en agenten in burger in actie gekomen rond een woning aan de Abel Tasmanstraat in Zwolle. Ook een of meerdere auto's langs de kant van de weg zijn door de recherche uitgekamd. © De Stentor

Invallen in meerdere woningen Zwolle: mogelijk verband met drugsoorlog

updateDe recherche is vrijdagavond in Zwolle meerdere woningen binnengevallen. Urenlang stond een straat in de Wipstrik bomvol onherkenbare politieauto’s en liepen agenten in burger in en uit de woning. Op het adres van de inval woont of woonde een familie die een rol speelt in een slepend onderwereldconflict in Zwolle.

  1. Alcides bekert door na strafschoppen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers
    Liveblog

    Alcides bekert door na strafschop­pen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers

    Alcides had het een tijdje lastig in de Hoofdklasse A, maar slaagde erin om de laatste twee competitieduels winnend af te sluiten. De ploeg uit Meppel begon zondagmiddag dus vol vertrouwen aan de bekerontmoeting met VV Emmen. Van harte ging het niet, maar Alcides bekert wel een ronde verder. In het liveblog hadden we ook uitgebreid aandacht voor de derde klasse D, waarin Robur et Velocitas met ruime cijfers won van Albatross en Activia eindelijk van de hatelijke nul punten af is. Ook Groen Wit’62 kwam in actie. Het echte spektakel bleef uit, maar interessant was de speeldag wel degelijk.