Het is slecht gesteld met de bewegwijzering naar de fietsenstallingen bij de hoofdingang van Isala.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is slecht gesteld met de bewegwijzering naar de fietsenstallingen bij de hoofdingang van Isala. © Frans Paalman

Isala ontbreekt als bestemming op Zwolse borden (en dat is een bewuste keuze)

Dat de bewegwijzering voor fietsers naar en bij Isala te wensen overlaat, is een zaak van het ziekenhuis zelf. Dat stelt de gemeente in reactie op signalen over slechte vindbaarheid van met name de stallingen. Dat op bewegwijzerborden in de stad Isala als bestemming ontbreekt, is een bewuste keuze. En de gemeente is ook ‘niet voornemens’ daarin iets aan te passen.

1 reactie

 • Be Schilder

  2 maanden geleden
  Heeft de gemeente groot gelijk in, de gemeente doet al voldoende voor Isala.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 1. Vrijspraak gevraagd voor aansteken brand in appartementencomplex Hoogstraat Zwolle
  PREMIUM

  Vrijspraak gevraagd voor aansteken brand in appartemen­ten­com­plex Hoogstraat Zwolle

  De brand die vorig jaar maart woedde in een appartementencomplex aan de Hoogstraat in Zwolle is aangestoken. Maar of een 22-jarige gast van een van de bewoners dat heeft gedaan, daarvan is de officier van justitie in Zwolle niet overtuigd. De aanklager vroeg daarom vrijspraak voor R. van der H., die nu in Rekken woont. Wel zou de jonge man eerder dezelfde nacht een fiets en een afvalcontainer in de buurt in de fik hebben gestoken.
 2. Op de fiets naar Isala? Dat blijkt nog een flinke uitdaging: 'Dit past niet echt bij Zwolle’
  Play
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Op de fiets naar Isala? Dat blijkt nog een flinke uitdaging: 'Dit past niet echt bij Zwolle’

  Het is slecht gesteld met de bewegwijzering voor fietsers die naar Isala willen, en die daar hun fiets willen stallen. Dat concluderen de Zwolse Fietsersbond en fietsburgemeester Marijn de Vries. Waar automobilisten vanaf de afrit van de A28 keurig met borden naar de parkeerplaats van het ziekenhuis worden geleid, daar mogen fietsers... ja, wat eigenlijk? Ze mogen het deels zelf uitzoeken. ,,Het zou raar zijn als er niets verandert.’’