Daan Boven startte op zijn 12e met een eigen bedrijf. ,,De dame van de Kamer van Koophandel moest even met het hoofdkantoor bellen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Boven startte op zijn 12e met een eigen bedrijf. ,,De dame van de Kamer van Koophandel moest even met het hoofdkantoor bellen.” © Frans Paalman

IT-talent Daan (16) uit Zwolle is vraagbaak voor zijn docenten in coronatijd

Adviesje hier, programmaatje installeren daar, of een online-les observeren op verzoek van de docent. Daan Boven (16) uit Zwolle is niet zo’n leerling die zich verveelt tijdens zijn online-lessen. De 4 vwo’er van het Carolus Clusius College in Zwolle is een IT-talent en dat komt zeker in coronatijd goed van pas. 

  1. Geen bewijs: vrijspraak voor vermeende chauffeur moordpoging Zwolse drugsoorlog in 2016

    Geen bewijs: vrijspraak voor vermeende chauffeur moordpo­ging Zwolse drugsoor­log in 2016

    Julian M. is vrijgesproken voor betrokkenheid bij een moordpoging in Zwolle in 2016. Er is onvoldoende bewijs dat hij de auto bestuurde van waaruit Abas M. op twee Zwolse broers schoot. In 2019 volgde een andere moordpoging door Abas M., opnieuw vanuit een auto. De chauffeur van die auto is wel veroordeeld: Jaemy P. hoeft niet meer de cel in, want zat al lang genoeg in voorarrest. De moordpogingen hadden te maken met de Zwolse drugsoorlog.