Een snelheidsduivel op de A28 werd zaterdagavond van de weg gehaald toen hij met bijna 200 km/u over de snelweg scheurde.
Volledig scherm
Een snelheidsduivel op de A28 werd zaterdagavond van de weg gehaald toen hij met bijna 200 km/u over de snelweg scheurde. © Politie

Jonge bestuurder met gloednieuwe wagen van de weg geplukt: scheurde met bloedgang over A28 bij Zwolle

Een snelheidsduivel op de snelweg bij Zwolle is gisteravond door de verkeerspolitie van de weg geplukt. De jonge bestuurder scheurde in zijn gloednieuwe bolide over de A28 en tikte daarbij bijna de 200 km/u aan. Dat vonden dienstdoende agenten van de verkeerspolitie toch wat gortig, dus de automobilist kreeg het stopteken.

  1. Tangarine maakt in buitenlucht van Zwolle gebruik van langste dag van het jaar

    Tangarine maakt in buiten­lucht van Zwolle gebruik van langste dag van het jaar

    Na twee uitverkochte concerten in 2020 organiseert Tangarine op 21 juni 2022 voor de tweede keer een bijzondere avond op één van de mooiste plekken aan de oever van de IJssel in Zwolle. Op de langste dag van het jaar spelen de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks twee intieme duoconcerten in het bijzondere decor van de kalme rivier, de ongerepte natuur en ondergaande zon. Om de beleving van locatie en moment te versterken, krijgt iedere bezoeker een koptelefoon uitgereikt, om optimaal op te kunnen gaan in de bijzondere sfeer van het concert.