Volledig scherm
PREMIUM
Chefkok Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle is door internationale chefs, professionals en volgers van The Best Chef Awards op een tiende plek in de Top 100 gezet. © Carlo ter Ellen DTCT

Jonnie Boer op plek 10 internationale Best Chef Top 100

UpdateDe Zwolse driesterrenchefkok Jonnie Boer van De Librije in Zwolle is door internationale chefs, professionals en de volgers van The Best Chef Awards op een tiende plek gekozen in de Best Chef Top 100. 

Bjorn Frantzén van Frantzén in het Zweedse Stockholm wordt dit jaar als beste chef beschouwd, op nummer twee en drie staan respectievelijk Juan Roca van El Celler de Can Roca in Girona in Spanje en David Munoz van DiverXo in het Spaanse Madrid.

  1. Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriendelijkheid is voorbij’
    PREMIUM

    Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriende­lijk­heid is voorbij’

    In diverse chatgroepen van de Farmers Defence Force (FDF) neemt de oorlogstaal en actiebereidheid toe. Maandagavond zal de meest radicale boerengroepering koppen tellen voor een gecoördineerde actie om de voedselvoorziening een week voor kerst in Nederland plat te leggen. ,,We kunnen niet anders’’, zegt veehouder Willeam Schoonhoven (41) uit Beemte-Broekland.

In samenwerking met indebuurt Zwolle