Chefkok Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle is door internationale chefs, professionals en volgers van The Best Chef Awards op een tiende plek in de Top 100 gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Chefkok Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle is door internationale chefs, professionals en volgers van The Best Chef Awards op een tiende plek in de Top 100 gezet. © Carlo ter Ellen DTCT

Jonnie Boer op plek 10 internationale Best Chef Top 100

UpdateDe Zwolse driesterrenchefkok Jonnie Boer van De Librije in Zwolle is door internationale chefs, professionals en de volgers van The Best Chef Awards op een tiende plek gekozen in de Best Chef Top 100. 

  1. Een kwart eeuw Librije: 'We hebben op het randje gelopen’
    PREMIUM

    Een kwart eeuw Librije: 'We hebben op het randje gelopen’

    Vanaf Tweede Kerstdag tot en met Oudjaarsdag presenteren we elke dag de beste verhalen die wij bij de Stentor in 2018 hebben gemaakt. Geselecteerd door de redactie: de 18 beste verhalen van 2018. Vandaag het verhaal van Thérèse en Jonnie Boer.

    Als puber stapte ze op die veel oudere Jonnie af: of hij haar naar huis wilde brengen? Een verboden kus, een relatie... En toen kregen ze samen een sterrenrestaurant, in Zwolle. Hij was de ster, maar zij wilde niet het meisje zijn dat enkel ramen lapte. Als vinoloog en gastvrouw knokte Thérèse zich naast haar man. Nu zijn ze dat sprookjesachtige stel - al was hun leven in De Librije soms een thriller.

In samenwerking met indebuurt Zwolle