Rechtbanktekening met de 29-jarige Max van den B. (uiterst links) en de 44-jarige vrouw die hem filmde (tweede van rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Rechtbanktekening met de 29-jarige Max van den B. (uiterst links) en de 44-jarige vrouw die hem filmde (tweede van rechts). © ANP

Kaag-bedreiger Eline uit Genemuiden bereidt hoger beroep voor

Eline van ’t N. (44), die onlangs is veroordeeld voor bedreiging van D66-leider Sigrid Kaag, heeft een nieuwe advocaat in de arm genomen. Alles lijkt erop dat de Genemuidense zich daarmee voorbereidt op een hoger beroep.

18 reacties

 • e v.d. wilgen

  over 4 eeuwen
  Kaag moet niet miauwen!! Bij de Palestijnen in de Gaza-strook is het zeker veilig.
 • H. P Tissink

  3 maanden geleden
  Joost van Zutphen Dit soort beweringen zijn niet juist, en pure politieke stemmingmakerij, er zijn meerdere mensen veroordeeld voor het bedreigen van Wilders. Bvb, Junai I is veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf voor het voorbereiden van een aanslag op Wilders.
 • Bart Alpha

  4 maanden geleden
  @Pietersen "de bedreiging was dus het filmen van de man met de fakkel die daar doelloos rondliep...ja ja , dat is dus bedreiging ?" Het geeft toch duidelijk aan dat het om voorbedachte rade gaat. Die man is daar dus met een fakkel en een cameravrouw naar toe gegaan. Het was bedacht om dit te gaan doen, te filmen, en het filmpje via internet te verspreiden. Als je dit soort dingen bedenkt, en uitvoert, dan zie ik niet het probleem dat je daar op aangesproken wordt.
 • B. Veerman

  4 maanden geleden
  @Joost van Zutphen, er worden echt nooit mensen veroordeeld voor het bedreigen van ome Geert inderdaad, als je het nieuws niet volgt tenminste. Nog even daargelaten dat D66 een centrumrechtse partij is
 • Joost Van Zutphen

  4 maanden geleden
  Het is weer eens duidelijk gemaakt hoe links 'ons' OM en 'onze' rechters zijn. Wilders wordt al ruim 10 jaar extreem bedreigd. In iets mindere mate Rutte ook. De Jonge pas 4 jaar. Nauwelijks onderzoek, nauwelijks straffen. Nu komen er twee geestelijk minvermogenden die iemand van D66 een keer wat toeroepen.. ..en dan deze straffen. Schande. Zware discriminatie door ons justitieel systeem dit.