De IJsseltoren van Zwolle is het hoogste gebouw van de stad. Vanaf 1 maart is het mogelijk om op de elfde verdieping kantoorruimte te huren vanaf 35 vierkante meter.
Volledig scherm
PREMIUM
De IJsseltoren van Zwolle is het hoogste gebouw van de stad. Vanaf 1 maart is het mogelijk om op de elfde verdieping kantoorruimte te huren vanaf 35 vierkante meter. © Frans Paalman

Kantoorkolos aan de snelweg in Zwolle wordt verbouwd: ook kleinere ruimtes te huur

Vijf verdiepingen van de IJsseltoren aan de Grote Voort in Zwolle staan leeg. De imposante kantoorkolos langs de A28  telt in totaal negentien kantooretages. Om die kantoren aan de (zaken)man te brengen, is reeds begonnen met een verbouwing.

6 reacties

 • Godebald van Binsbergen

  7 maanden geleden
  Een gedrocht van een gebouw door een megalomane wethouder Baarsma er bij iedereen in Zwolle door de strot geduwd! Baarsma raakte ook omstreden door de steun van 2,3 miljoen euro gemeentegeld voor de vestiging van het hoofdkantoor van ABN Amro Verzekeringen in Zwolle. Daarvoor was hij als wethouder verantwoordelijk. Later sneuvelde hij door het drama van het Lübeckplein. Dat lelijke gedrocht had nooit gebouwd mogen worden. Na Corona gaan grote bedrijven nooit meer terug naar 'vroeger!
 • E. Hetebrij

  7 maanden geleden
  Waarom geen woningen hierin? Fantastisch uitzicht en minder nieuwe hoogbouw: dat heet circulair bouwen. Een echte win-win situatie voor de stad.
 • J Breemhaar

  7 maanden geleden
  In een paar jaar gebouwd, gebruikt, afgeschreven en verlaten. Dat noemen we systeembanken, banken die overal een mening over hebben. Tegen iedereen het vingertje opsteken. Zelf de ene fout na de andere maken en de daar uit voortkomende boetes betalen uit "winsten" en hierdoor en hiervoor de rentes aanpassen. Rentmeesters pas op je zaak!
 • henk hartog

  7 maanden geleden
  Verbouw het tot woningen, er zijn genoeg mensen die het niet erg vinden om daar te wonen.. Kantoren genoeg in Nederland, woningen niet
 • P. Nagelhout

  7 maanden geleden
  Aan de buitenkant niet