Kartbaan in Zwolse IJsselhallen ligt uitnodigend klaar: wij mogen ons even Max Verstappen wanen

VIDEOScheuren door de bochten in een elektrische kart of in een virtuele wereld tegen robots vechten, door de lucht vliegen of Wie is de Mol? spelen. Vanaf aanstaande zaterdag beschikt Zwolle over een nieuwe plek vol vermaak voor bijvoorbeeld vriendengroepen, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Wij probeerden de kartbaan alvast uit. ,,Toch net niet die 38 seconden hè.’’

1 reactie

 • Bossy Tosma

  3 maanden geleden
  Hoop dat het een tientje per uur kost, anders kan ik ook in een huurauto nemen.
 1. Opvolger van IJsselhallen mag geen eiland worden: Zwolle zoekt aantrekkelijke routes vanaf station en stad (misschien zelfs per watertaxi)
  PREMIUM

  Opvolger van IJsselhal­len mag geen eiland worden: Zwolle zoekt aantrekke­lij­ke routes vanaf station en stad (misschien zelfs per watertaxi)

  Twaalf minuten. Zo lang doet de Zwolse evenementenwethouder Monique Schuttenbeld erover om van de Hofvlietvilla aan de rand van de binnenstad naar de opvolger van de IJsselhallen te lopen. Vanaf het station duurt het nog langer. Op dit moment zijn het niet bepaald inspirerende routes naar Voorsterpoort. Dat moet anders. Hoe? Met kunst, historie of zelfs een watertaxi.