Johan Derksen, Kees Jansma, Matty Verkamman en Hugo Borst brachten donderdag een werkbezoek aan Deventer om te kijken of hun voetbalmuseum daar kan worden gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Derksen, Kees Jansma, Matty Verkamman en Hugo Borst brachten donderdag een werkbezoek aan Deventer om te kijken of hun voetbalmuseum daar kan worden gevestigd. © FOTO HISSINK

Kees Jansma: ‘Eerst kijken of ‘t voetbalmuseum in Deventer kan, daarna Zwolle, Utrecht, Rotterdam in beeld’

PollVoetbalcoryfeeën Hugo Borst, Johan Derksen, Kees Jansma en Matty Verkamman bezochten donderdag Deventer als mogelijk locatie voor hun voetbalmuseum. Maar ook Zwolle was in de race, vertelde Derksen tussen neus en lippen door. Hoe zit dat?

  1. Justitie wil geld zien van vermeende leiders drugslab-bende uit Deventer en Zwolle
    PREMIUM

    Justitie wil geld zien van vermeende leiders drugslab-ben­de uit Deventer en Zwolle

    De drie vermeende leiders van een drugslab-bende die opereerde in Oost- en Noord- Nederland moeten hun criminele winsten terugbetalen, als het aan justitie ligt. Het gaat om Tonie M. (34) uit Deventer, Danny H. (33) uit Zwolle en Frank S. (32) uit Rheden. Zij zouden de kopstukken zijn van een groep van dertien mannen die zich bezighielden met de productie van amfetamine of de voorbereiding daarvan in Deventer, Didam, Borculo, Ede en het Groningse Wildervank.