De kermis werd voor het tweede jaar op rij gehouden in Park de Wezenlanden. ,,Gezien de coronamaatregelen was het park een goede locatie voor de kermis’’, zegt Jeanette Santing namens de gemeente Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
De kermis werd voor het tweede jaar op rij gehouden in Park de Wezenlanden. ,,Gezien de coronamaatregelen was het park een goede locatie voor de kermis’’, zegt Jeanette Santing namens de gemeente Zwolle. © Frans Paalman

Kermis in Park de Wezenlanden in Zwolle een blijvertje?

Voor suikerspinnen, gokkasten, botsauto’s en ander kermisplezier togen duizenden Zwollenaren  afgelopen week naar Park de Wezenlanden. Een geslaagde editie, vindt de gemeente. Kermisexploitanten laten een ander geluid horen.

3 reacties

 • Andreas Hagedoorn

  2 jaar geleden
  De kermis heeft geen sfeer in het park. In het centrum wel. In combinatie met horeca en het stratenfestival. De kermis in het park is een tijdelijke maatregel geweest, maar absoluut geen blijvertje. Je moet een route lopen en kunt helemaal geen afstand houden, dat is een illusie. Wie durft met droge ogen te beweren dat die facade daadwerkelijk die impact heeft op de gezondheid? Het kan op dit moment niet anders, maar leuk struinen zoals in het centrum zit er gewoon niet in. Sfeerloos.
 • B. Veerman

  2 jaar geleden
  Het is wel prettig dat iedereen die de kermis wil ontwijken nu nog wel prettig door het centrum kon lopen, top die nieuwe locatie!
 • Boy hazeven

  2 jaar geleden
  De kermis hoort echt in de binnenstad. Gezellig en leuk. Op zo een achteraf terrein vraag je ook om problemen. Dus lekker stoppen met die onzin, en volgende keer weer gewoon om de hoek, in de binnenstad!