Volledig scherm
© Thinkstock

Kerstmarkt voor Zwolse minima: alles gratis

Cadeautjes, kleding en spulletjes om je huis in kerstsfeer te brengen. En dat allemaal gratis. De stichting Buiten de Boot in Zwolle houdt dit jaar voor het eerst een kerstmarkt voor minima. 

,,Je merkt dat er rond Sinterklaas heel veel initiatieven zijn voor mensen die weinig te besteden hebben", zegt Eline van 't Noordende van de stichting. ,,Maar ook rond kerst willen mensen graag nieuwe kleding en iets voor onder de kerstboom. Met deze kerstmarkt willen we daaraan tegemoet komen. We hebben een grote partij nieuwe kleding en heel veel goede tweedehands kleding waar mensen wat van kunnen uitzoeken. Ook zijn er allerlei cadeautjes voor kinderen en gebruikt speelgoed dat nog in goede staat is. Verder maken we het gezellig met allerlei kraampjes met hapjes en drankjes.” De markt is op 15 december van 14-16 uur bij BVA Auctions aan de Marsweg 4.

Vrijwilligers

Verschillende winkels, verenigingen en particulieren leveren de spulletjes. De Stichting Buiten de Boot is nog op zoek naar vrijwilligers die kraampjes willen bemannen. Zij kunnen zich melden via de Facebookpagina Gratis kerstmarkt Zwolle. 

In samenwerking met indebuurt Zwolle

Poll

Het Songfestival moet volgend jaar gehouden worden in de IJsselhallen in Zwolle

Het Songfestival moet volgend jaar gehouden worden in de IJsselhallen in Zwolle

  • Natuurlijk, wat een goed idee! (44%)
  • Absoluut niet, laten ze maar ergens anders gaan zingen. (45%)
  • Het maakt mij niks uit. (11%)
261 stemmen