Kindcentrum Het Festival weer open na vloercontrole

videoDe leerlingen van kindcentrum Het Festival in Stadshagen zijn terug op hun vertrouwde plek. Afgelopen najaar ging de school dicht omdat er mogelijk problemen waren met de betonvloeren. Vandaag is de school weer helemaal in bedrijf.

De leerlingen werden vorig jaar met spoed ondergebracht bij andere scholen in de wijk. Ook alle spullen verhuisden mee. Uiteindelijk bleek met die betonvloeren niets mis. Daarom konden ze vlak voor de voorjaarsvakantie terug naar het gebouw aan de Sportlaan 6. Die verhuizing had nog wel wat voeten in de aarde. Inmiddels zijn ook alle spullen over. Alsof het nooit anders is geweest. En elk nadeel heeft zijn voordeel: in de afgelopen tijd is er flink geschilderd in Het Festival. Want daar was natuurlijk alle gelegenheid voor.

Volledig scherm
Het Festival is weer open na de vloercontrole © Marco van den Berg
  1. Patiënte uit Zwolle klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte uit Zwolle klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Zwolle