Kasja Ollongren (links) bezocht gistermiddag de Knarrenhof. Oprichter Peter Prak (midden) gaf haar uitleg over het woonproject voor ouderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kasja Ollongren (links) bezocht gistermiddag de Knarrenhof. Oprichter Peter Prak (midden) gaf haar uitleg over het woonproject voor ouderen. © Frans Paalman

Knarrenhof blijkt nieuwe Zwolse trekpleister

Minister Kajsa Ollongren bracht gisteren een werkbezoek aan de Knarrenhof in Zwolle. Zij is bepaald niet de eerste hoogwaardigheidsbekleder die het ouderenproject van dichtbij wil bekijken. Vanwaar dit hoge aaibaarheidsgehalte?

Voorop gesteld: premier Mark Rutte is nog niet geweest. En ja, een half uurtje met Koningin Máxima zou ook best aardig zijn. Maar verder hoeft Peter Prak niet te piepen over aandacht. Sinds de officiële opening van de Knarrenhof, nu zo’n acht maanden geleden, kan hij wekelijks de rode loper uitrollen. Als geestelijk vader van dit nieuwe woonconcept voor vijftigplussers maakt hij er graag grappen over. ,,Als je het leuk vindt, tip ik je wel voor de foto-rubriek ‘wie kwam er nu naar de Zwolse Knarrenhof kijken?’,’’ lacht-ie.

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Zwolle