Kookbeleid: ‘eigenzinnige’ nasi met William Dogger

VideoIn de laatste aflevering van Kookbeleid, koken met lijsttrekkers vertelt politiek dier William Dogger van Swollwacht over zijn politieke en persoonlijke passies tijden het koken van Nasi Willliam: ,,Een eigenzinnige nasi.”

Hij was de eerste die reageerde op de uitnodiging voor de serie Kookbeleid en stuurde heel enthousiast direct zijn ingrediëntenlijst door. Die de verslaggever vervolgens braaf inkocht (net als bij de andere afleveringen). Desondanks staat William Dogger voor de deur met een tas vol boodschappen. ,,Volgens mij was ik de helft vergeten door te geven”.

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Zwolle