Kookbeleid: Tom Kha Gai maken met VVD-lijsttrekker Thom van Campen

VideoHij is de jongste lijsttrekker van de acht die in de serie ‘Kookbeleid, koken met lijsttrekkers’ bij verslaggever Janske Mollen zijn lievelingsrecept komt maken. Thais met Thom van Campen (28).

Het is geen ego-kwestie dat Thom van Campen kiest voor de Thaise soep Tom Kha Gai. En viskoekjes, als tegenhanger voor die smaakexplosie. ,,Tom Kha Gai was het eerste gerecht dat ik met mijn vriend at toen we 3 jaar geleden verkering kregen”, zegt de VVD-lijsttrekker. En de eerste keer Thais voor Van Campen. ,,Ik Kom uit de Achterhoek, daar hadden ze geen Thaise restaurants. Ik gebruik het eigenlijk meer als saus dan als soep. Sindsdien ben ik wel ‘verslaafd’. We gaan vaak Thais eten of halen het af. Ik mag vast geen reclame maken maar we hebben een fantastisch Thais restaurant in Zwolle.”

  1. Isala-verpleegkundige Rebecca raakt gevoelige snaar met ode aan politie: ‘Ze weten dat het leven klote kan zijn’

    Isa­la-verpleeg­kun­di­ge Rebecca raakt gevoelige snaar met ode aan politie: ‘Ze weten dat het leven klote kan zijn’

    Ook Rebecca Hoekstra Andringa is wel eens boos op de politie. ‘Agenten, laten we eerlijk zijn, ik ben er niet altijd dikke maten mee’, postte de verpleegkundige van Isala vanavond op haar Facebook-pagina. Maar ze heeft tegelijk mateloos respect voor het werk dat de mannen en vrouwen in het blauw uitvoeren. Haar lofzang kreeg dankzij de politie in Zwolle razendsnel een breed podium op social media.

In samenwerking met indebuurt Zwolle