Kookboek Thuis van Jonnie en Thérèse Boer is hommage aan vrienden en familie

VideoDriesterrenchef Jonnie Boer van restaurant De Librije eet zelf thuis echt geen ganzenlever en meestersommelier Thérèse drinkt heus niet altijd champagne bij het avondeten. Juist omdat ze thuis eigenlijk steeds vaker 'gewoon' eten, moest dit boek er komen. Het blijkt een hommage aan vrienden, familie en de regio.

Diezelfde vrienden en familie (inclusief hun Librije-familie) werkten knetterhard mee aan dat boek, bleek woensdagmiddag. In een handig ingekorte boekpresentatie (,,We noemen even iedereen die we willen bedanken en overhandigen jullie straks in één keer allemaal een boek", lacht Thérèse) wordt Librije-sommelier Sabas Joosten geroemd om zijn wijnbijdragen, de Zwolse fotograaf Ron Greve bedankt voor de fotografie, de Zwolse vormgever Gijs Dragt vereerd voor het uiterlijk van het boek én de 'geweldige vondst' om de hoes van het boek als boekenlegger te laten gebruiken.

  1. Rechter dwingt huurgarantie Hudson's Bay in Zwolle af

    Rechter dwingt huurgaran­tie Hudson's Bay in Zwolle af

    Winkelketen Hudson's Bay heeft een rechtszaak verloren tegen de eigenaar van het winkelpand in Zwolle. Insteek was de huurgarantie vanuit het Canadese moederbedrijf. Toen de winkel in Zwolle kwam werd afgesproken dat zodra de huur door het Nederlandse concern niet kon worden betaald, ‘Canada’ dit zou doen. En dat tien jaar lang. Het moederbedrijf kwam maar niet met een ondertekende verklaring over de brug, maar moet dat van de rechter nu alsnog doen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle