Kookboek Thuis van Jonnie en Thérèse Boer is hommage aan vrienden en familie

VideoDriesterrenchef Jonnie Boer van restaurant De Librije eet zelf thuis echt geen ganzenlever en meestersommelier Thérèse drinkt heus niet altijd champagne bij het avondeten. Juist omdat ze thuis eigenlijk steeds vaker 'gewoon' eten, moest dit boek er komen. Het blijkt een hommage aan vrienden, familie en de regio.

Diezelfde vrienden en familie (inclusief hun Librije-familie) werkten knetterhard mee aan dat boek, bleek woensdagmiddag. In een handig ingekorte boekpresentatie (,,We noemen even iedereen die we willen bedanken en overhandigen jullie straks in één keer allemaal een boek", lacht Thérèse) wordt Librije-sommelier Sabas Joosten geroemd om zijn wijnbijdragen, de Zwolse fotograaf Ron Greve bedankt voor de fotografie, de Zwolse vormgever Gijs Dragt vereerd voor het uiterlijk van het boek én de 'geweldige vondst' om de hoes van het boek als boekenlegger te laten gebruiken.

In samenwerking met indebuurt Zwolle