Lamborghini van half miljoen in puin na ongeluk op A28 bij Rouveen

Update | VideoEen sportwagen van een half miljoen die nauwelijks nog als zodanig herkenbaar is. Bij een botsing met de vangrail van de A28 bij Rouveen is zondagochtend een peperdure Lamborghini behoorlijk toegetakeld. 

16 reacties

 • Herman Gehard Heeringa

  5 maanden geleden
  Jammer het is geen speeltje maar wel een geweldige mooi stukje techniek krijgt zijn centjes wel terug maar niet de auto waar die zo trots op was gelukkig leven Jullie nog. Herman
 • Gerrit Assen

  5 maanden geleden
  Beste Erna, als jij of een van je naasten aan stront wordt gereden door deze snelheidsduivels, reageer je waarschijnlijk wel minder coulant. Je had deze auto's vandaag maar 's moeten meemaken.
 • erna broekhuis

  5 maanden geleden
  wat zijn jullie toch aan het doe laat iedereen zelf doen wat die wild en ga niet zo zitten drammen kunnen jullie het niet hebben dat hij zo auto heeft en ik zal niet weten waarom zo auto niet op de openbare weg mag ik hoef zelf ook niet zo auto maar ik snap het wel dat iemand zo iets wild hebben dus als jullie een ongelijk makken moet dan ook het rijbewijs in trekken ( zo werk het toch niet ) erna broekhuis
 • Anne Noort

  5 maanden geleden
  Aangezien er niemand ernstig gewond is geraakt moet ik hier toch wel een beetje om lachen. Dag belachelijk duur en ook nog eens afzichtelijk speeltje! Dat soort wagentjes moesten ze ook gewoon verbieden op de openbare weg.
 • evert koekkoek

  5 maanden geleden
  @ Anton Lammers, Jan Lammers kan waarschijnlijk wel een reden bedenken waarom hij zo'n ding zou willen hebben.