Volgens Gerben van Duinen en Reinier van der Wal van AKA Escape Rooms is er aan de Hessenweg, net buiten Zwolle, ruimte en behoefte aan een nieuw 'entertainmentcentrum'. In Swolland kun je straks terecht voor groepsuitjes als lasergamen, zo is hun plan.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens Gerben van Duinen en Reinier van der Wal van AKA Escape Rooms is er aan de Hessenweg, net buiten Zwolle, ruimte en behoefte aan een nieuw 'entertainmentcentrum'. In Swolland kun je straks terecht voor groepsuitjes als lasergamen, zo is hun plan. © Frans Paalman

Lasergamen en escape room in weiland bij Zwolle, gemeente sust bange buren

Lasergamen, een escape room en andere activiteiten voor groepsuitjes. Volgens Gerben van Duinen mist Zwolle zo’n activiteitencentrum in de buitenlucht. Hij is al een paar jaar bezig met een plan aan de Hessenweg en hoopt in november Swolland te openen. Niet alle buren staan te springen om de reuring die straks ontstaat.

2 reacties

  • J. de groot

    2 jaar geleden
    Klinkt goed, is er weer wat te doen in Zwolle:) Tha place to be!:-) De verkeersdrukte zal sowieso op de Hessenweg per saldo enorm afnemen. De weg wordt verlegd en er komt wat matig verkeer voor terug, wat dat betreft blijft het een vooruitgang voor de buurt ten opzichte van het massale verkeer wat er nu langs komt. Per week zullen er zo'n 150 auto's rijden naar die toko. Terwijl er tot voor kort zeker meer dan 30.000 verkeersbewegingen per week waren! Ik ken die weg, hartstikke druk!
  • H.J. Gorissen

    2 jaar geleden
    Mooi pr-stukje voor plan dat binnenkort door de raad moet worden goedgekeurd, Het feit dat Van Duinen niet concreet wil worden over zijn plannen zegt genoeg. Overigens is er sinds 6 aug geen drukte meer op de Hessenweg omdat de N340 wordt omgeleid. Ook heeft het merendeel van de omwonenden tegen de plannen geprotesteerd.