Volledig scherm
Net als in 2017 komt foodfestival Lepeltje Lepeltje ook dit jaar weer naar Zwolle.

Lepeltje Lepeltje terug in Zwolle

Lepeltje Lepeltje keert van donderdag 5 tot en met zondag 8 juli terug in het Ter Pelkwijkpark, meldt organisator Kultlab in een persbericht.

'Voor de vierde keer versiert Lepeltje Lepeltje Zwolle met mobiele keukens én een breed muzikaal programma',  aldus Maurice van de Berkt in het bericht. Daarnaast kan er weer gestruind worden 'over de mooie-spullen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma'. De toegang is gratis. 

,,Het Ter Pelkwijkpark dient al drie jaar als podium voor Lepeltje Lepeltje Zwolle", stelt Van de Berkt. ,,Het is een prachtige plek waar culinaire hoogstandjes en culturele activiteiten samen komen. We kijken er nu al weer na uit om vier dagen te genieten."

Eten

De culturele en culinaire genieters van Zwolle kunnen hun hart weer ophalen. 'Lepeltje Lepeltje creëert een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Zowel lokale als nationale mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten.'

Muziek

In het midden van het park komt een podium, waar bands en DJ's zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen spelen en draaien: 'voor iedere smaak wat wils'.

Markt

In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een 'markt-met-mooie- spullen'. Op deze markt worden (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, interieurspullen en ambachtelijk streekproducten aangeboden.

Kinderen

Voor de allerjongsten is er genoeg te doen in het Ter Pelkwijkpark tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag en zondag is er een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten.

Lepeltje Lepeltje Zwolle

Donderdag 5 tot en met zondag 8 juli

Donderdag: 16:00 - 23:30

Vrijdag: 14:00 - 00:00

Zaterdag: 12:00 - 00:00

Zondag: 12:00 - 22:00

www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle

In samenwerking met indebuurt Zwolle