Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Leven van Nathalie (62) uit Zwolle verwoest na vuurwerkbom: ‘Verloor door tinnitus wil om te leven’

Zeker twee treinreizigers hebben dit weekend gehoorschade opgelopen door een explosie in de coupé waarin zij zaten. Het incident haalt pijnlijke herinneringen naar boven bij de 62-jarige Nathalie uit Zwolle. Door een vuurwerkbom heeft zij voor altijd last van een hoge piep in haar hoofd, beter bekend als tinnitus. ,,Het moet eens afgelopen zijn met dat knalvuurwerk.”

23 reacties

 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  Wim Koelewijn lees je inzending nog eens goed. Het is toch te gek voor woorden dat mensen die geen vuurwerk kopen maar een maand binnen moeten blijven. De omgekeerde wereld!
 • E van der Harg

  2 maanden geleden
  Precies dat Wim Koelewijn. Als je ziet wat er inderdaad meegebracht wordt... het handhaven is de moeilijkheid. Als je ziet waar echt op gehandhaafd wordt, dan is dat bedroevend. We moeten met ons allen de vaak onmogelijke regels van Brussel volgen en in de kou zitten, maar vuurwerk hè, da's traditie, daar moet je begrip voor hebben. Nou; hier niet! Vuurwerk is herrie, luchtvervuiling en NIET leuk. Ik hoop op heel veel regen vanaf Kerst.. En een zwaar verregende jaarwisseling.
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  een beetje los van dit item...als je ziet hoeveel ( ook nog illegaal) er over de grens wordt gekocht , dat veroorzaakt zelfs al heel veel overlast, denk ik dat mensen die GEEN vuurwerk hebben aangeschaft zich sowieso niet naar buiten moeten begeven..het is tevens toch onvoorstelbaar dat hier de verkoop nog moet beginnen en in België het vuurwerk voor het "oprapen ligt"? Hoezo EU ?
 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  @ Willem Oldebroek, over dat los staan, ga dat maar even tegen Nathalie zeggen. Zal ze zeker begrip voor hebben. Ik vind het een onzin argument, het knalt verschrikkelijk, het is toegestaan en het gebeurd rond oud en nieuw. Ga ga wat is dat? Vuurwerk.
 • Rutger Smit

  2 maanden geleden
  Ik geef u helemaal gelijk Willem Oldebroek. Al het knalvuurwerk en bv pijlen zijn verboden waardoor alleen het mooie siervuurwerk overblijft. Dat levert echt niet de overlast die gesteld wordt. Het zit hem meer in een handhaving probleem