Li An Phoa en Maarten van der Schaaf wandelden de afgelopen twee weken de gehele IJssel af. Hun droom is dat de rivier uiterlijk 2051 weer drinkbaar is.
Volledig scherm
PREMIUM
Li An Phoa en Maarten van der Schaaf wandelden de afgelopen twee weken de gehele IJssel af. Hun droom is dat de rivier uiterlijk 2051 weer drinkbaar is. © Ronald Hissink

Li An Phoa droomt verder na wandeltocht voor een drinkbare IJssel in 2051: ‘Lijkt echt concreet geworden’

VideoFlink gebruind en moe, maar met een glimlach. Li An Phoa (40) en haar wandelpartner, Maarten van der Schaaf (40), kijken tevreden terug op hun monsterwandeltocht langs de IJssel. Binnen twaalf dagen liepen de twee de gehele rivier af om aandacht te vragen voor hun droom: een drinkbare IJssel in 2051.

0 reacties

  1. Gaat Zwolse vlogger Bas Tietema voor een nieuwe kans in het profwielrennen?
    PREMIUM

    Gaat Zwolse vlogger Bas Tietema voor een nieuwe kans in het profwiel­ren­nen?

    Nee, er is nog geen nieuws, benadrukt Bas Tietema (26), maar Belgische media gaan uit van een rentree in het profwielrennen. Zwollenaar Tietema, de laatste jaren vooral bekend van zijn Tour de Tietema YouTube-serie, was ooit een groot wielertalent, maar moest stoppen door huidproblemen. Nu lijkt het wielrennen hem weer te hebben gegrepen, want hij traint mee met een Belgisch profteam. Lonkt een nieuwe profcarrière?