De uitbreiding van winkelcentrum Stadshagen met woningen, winkels, horeca en maatschappelijke voorzieningen, gaat plaatsvinden op en rond de plek waar nu nog basisschool Het Saffier staat.
Volledig scherm
De uitbreiding van winkelcentrum Stadshagen met woningen, winkels, horeca en maatschappelijke voorzieningen, gaat plaatsvinden op en rond de plek waar nu nog basisschool Het Saffier staat. © Frans Paalman

Lidl komt naar Stadshagen; uitbreiding winkelcentrum kan doorgaan na uitspraak rechter

UpdateStadshagen krijgt binnen enkele jaren de beschikking over een derde supermarkt, de Lidl. De wens voor een goedkope supermarkt leeft al lange tijd  in de op één na grootste wijk van Zwolle. 

  1. Jamile uit Zwolle speurt al 7 jaar naar zijn verdwenen broertje Rachid: ‘Ik moet oppassen met wat ik zeg’
    PREMIUM

    Jamile uit Zwolle speurt al 7 jaar naar zijn verdwenen broertje Rachid: ‘Ik moet oppassen met wat ik zeg’

    Waar is Rachid Zaoudi? De Zwollenaar verdween in december 2013 spoorloos. Zijn broer Jamile zoekt sindsdien naar antwoord op de vraag wat er met de toen 36-jarige benjamin van het gezin is gebeurd. Ja, hij zat in het criminele circuit. En nee, Jamile denkt niet dat Rachid nog leeft. Maar hij speurt door. ,,Het laatste dat we van hem hebben gehoord was dat hij ‘lang zal ze leven’ zong voor onze op sterven liggende moeder.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle