Politie op de Grote Markt in Zwolle. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Politie op de Grote Markt in Zwolle. Foto ter illustratie. © Carmen Kuik

Man (29) ernstig mishandeld door scooterrijder in centrum Zwolle; slachtoffer zwaargewond in ziekenhuis

Een 29-jarige man uit Zwolle is gisteravond ernstig mishandeld in zijn woonplaats. Op de Grote Markt ontstond een ruzie, waarna de man dusdanig werd toegetakeld dat hij nu nog zwaargewond in het ziekenhuis ligt.

9 reacties

 • Jan Veenstra

  4 maanden geleden
  Ik vraag mij af wanneer ik het recht heb om mij zelf te verdedigen in zo'n situatie. Vaak zit ik dan eerder in de nor dan de dader. Want denk eraan dat hij kruipend over de grond voortbeweegt.
 • O. Veenstra

  4 maanden geleden
  J. Damen. Dat was ook mijn gedachte. Hoe kan het dat 1 persoon iemand kan verwonden terwijl hun met z'n tweeen waren. Of zou die vriend druk geweest zijn met filmen van het incident. Dat schijnt tegenwoordig ook mode te zijn. Het filmen van de ellende van een ander. Geen beter vermaak dan leedvermaak.
 • Heinz Wolsing

  4 maanden geleden
  Lijkt mij niet zo moeilijk te vinden om wie het gaat
 • J Damen

  4 maanden geleden
  Waar was dievriend van die zwaar gewonde man dan kon hij zijn vriend niet helpen dan .ze waren met zijn 2een Harmke Brouwer
 • Boy hazeven

  4 maanden geleden
  Dat je je laat mishandelen.. tja.
 1. Tangarine maakt in buitenlucht van Zwolle gebruik van langste dag van het jaar

  Tangarine maakt in buiten­lucht van Zwolle gebruik van langste dag van het jaar

  Na twee uitverkochte concerten in 2020 organiseert Tangarine op 21 juni 2022 voor de tweede keer een bijzondere avond op één van de mooiste plekken aan de oever van de IJssel in Zwolle. Op de langste dag van het jaar spelen de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks twee intieme duoconcerten in het bijzondere decor van de kalme rivier, de ongerepte natuur en ondergaande zon. Om de beleving van locatie en moment te versterken, krijgt iedere bezoeker een koptelefoon uitgereikt, om optimaal op te kunnen gaan in de bijzondere sfeer van het concert.