Bewoners van Driezorg-locatie Arcadia in Zwolle zijn helemaal klaar met de overlast die een 68-jarige bewoner veroorzaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van Driezorg-locatie Arcadia in Zwolle zijn helemaal klaar met de overlast die een 68-jarige bewoner veroorzaakt. © Frans Paalman

Man (68) terroriseert ‘met criminele familie’ seniorenflat in Zwolle: zorgmedewerker loopt met ijzeren staaf rond

Bedelen, rook- en stankoverlast en diefstal: bewoners van een seniorenflat in Zwolle zijn de hinder die een 68-jarige bewoner veroorzaakt helemaal beu. De angst voor de man en zijn familie is zo groot dat andere bewoners hun deuren met een kettingslot dichthouden en een zorgmedewerker rondloopt met een ijzeren staaf. ,,Zijn familie komt uit het criminele circuit.”

13 reacties

 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Vroeger had je bejaardenhuizen en kon je met dit soort mensen omgaan. Deze man, doet dat niet zomaar. Echte verzorgenden (IG) kunnen dat. Hier is zo te merken zorg te kort. Jammer voor iedereen. Hier is de politiek schuldig aan. Meer loon en geld voor de goeie opleiding. Dit gedrag kan alleen maar meer worden omdat de bejaarden ouder worden en hebben steeds meer meegemaakt.
 • marion van kooij

  2 maanden geleden
  Het is een drama voor verhuurders om een huurder uit huis te zetten, dat kan alleen via de rechter mét bewijs. Dus nemen ze die moeite niet snel. Misschien dat het met deze publiciteit wel lukt. En dat de betreffende huurder hulp krijgt.
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Rik de Vries. De andere bewoners hebben ook hard voor hun pensioen gewerkt dus deze reactie is op z'n zachts gezegd volkomen flauwekul.
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Veel te weinig toezicht of portieren en veel te weinig politie om te surveilleren Allemaal wegbezuinigd 👍👍
 • Henk Renzebrink

  2 maanden geleden
  Stuur die vent naar de Herberg of een gesloten inrichting. De oude bewoners verdienen een rustige en zorgeloze ouwe dag. En die familie desnoods met geweld het complex ontzeggen. Nee, ik heb totaal geen medelijden met dit soort lastpakken.