Een 40-jarige man uit Zwolle drijft zijn buurt tot wanhoop door twee keer per week in de nacht urenlang te stofzuigen in zijn appartement aan de Oldermannenlaan. De gele stofzuiger is niet van de man.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 40-jarige man uit Zwolle drijft zijn buurt tot wanhoop door twee keer per week in de nacht urenlang te stofzuigen in zijn appartement aan de Oldermannenlaan. De gele stofzuiger is niet van de man. © Frans Paalman

Man stofzuigt urenlang middenin de nacht en drijft buren tot wanhoop: ‘Ik word gediscrimineerd’

Twee keer per week in de nacht urenlang stofzuigen: daarmee drijft een 40-jarige man zijn buren in een appartementencomplex in Zwolle tot wanhoop. De politie forceerde vorig jaar zijn deur na gemelde stofzuigeroverlast. Woningcorporatie SWZ wil hem uit zijn huis hebben. ,,Ik word gediscrimineerd.”

23 reacties

 • Peter Van Vliet

  2 maanden geleden
  D Dijkhof of meneer kan gewoon normaal doen, en gewoon overdag stofzuigen klagen over discriminatie is zo makkelijk dat meneer zich weigert aan te passen.
 • J.W. Molenaar

  2 maanden geleden
  "Op andere woonplekken heb ik nooit problemen met mensen gehad"... of hij had toen geen stofzuiger of hij woonde in een hut op de hei....
 • Verhoog

  2 maanden geleden
  Karin, De gele stofzuiger is niet van de man.
 • G Timmer

  2 maanden geleden
  9 jaar in Nederland wonen en nog steeds in het Engels moeten reageren….
 • Karin Roelofs

  2 maanden geleden
  Kan de beste meneer geen stille stofzuiger krijgen?het modelletje op de foto is antiek ...
 1. Bewoners appartementen bij Boni in Hattem vinden parkeerdrukte ‘geen probleem, maar wel irritant’
  PREMIUM

  Bewoners appartemen­ten bij Boni in Hattem vinden parkeer­druk­te ‘geen probleem, maar wel irritant’

  Zaterdag is het aan het einde van de ochtend en later op de middag zoeken naar een vrij plekje op de parkeerplaats bij supermarkt Boni aan de Kleine Gracht in Hattem. Het parkeerpleintje is bijna continu vol. Dat is de inzet van een rechtszaak tussen de gemeente Hattem en de verhuurder van de twaalf appartementen naast en boven de supermarkt. Bewoners halen hun echter hun schouders op.
  Hattem