Kort voor het middaguur zijn de parkeerplaatsen bij het Zwolse uitvaartcentrum Kranenburg propvol voor de begrafenis van de vermoorde broers Ali en Hüseyin Torunlar. Ook in de bermen langs de toegangsweg staan veel auto's.
Volledig scherm
Kort voor het middaguur zijn de parkeerplaatsen bij het Zwolse uitvaartcentrum Kranenburg propvol voor de begrafenis van de vermoorde broers Ali en Hüseyin Torunlar. Ook in de bermen langs de toegangsweg staan veel auto's. © Benny Koerhuis

Massale belangstelling voor uitvaart vermoorde broers Zwolle

Onder massale belangstelling zijn vandaag aan het begin van de middag de Zwolse broers Hüseyin en Ali Torunlar ter aarde besteld. Zij werden woensdag doodgeschoten in het bomvolle restaurant van McDonald’s aan de Floresstraat in Zwolle.

4 reacties

 • Antje Machiels

  6 maanden geleden
  Twee vermoorde broers. In koele bloede vermoord. Dit is verschrikkelijk. Wens de nabestaanden heel veel sterkte. Ook diegene die aanwezig waren in de Macd wens ik sterkte
 • Christel Cg Wes

  6 maanden geleden
  Heel veel sterkte met het overlijden van de broers uit Zwolle en sterkte aan de nabestaanden
 • Yvonne Veld

  6 maanden geleden
  Heel veel sterkte voor allen die deze mannen liefhadden. Toch wel bijzonder dat 1 man aan alle kanten geroemd wordt en de ander amper benoemd.
 • A Ommen

  6 maanden geleden
  Vreselijk dat dit gebeurd is! Veel sterkte en kracht gewenst voor de familie.
 1. Zwolle krijgt een heuse kerstwinkel, mét oog voor het milieu: ‘Charme van tweedehands laten zien’

  Zwolle krijgt een heuse kerstwin­kel, mét oog voor het milieu: ‘Charme van tweede­hands laten zien’

  Het kwik steeg afgelopen dagen nog richting 20 graden, maar in Zwolle is men met de gedachten al bij de kerstdagen. Aan de Diezerstraat opent eind namelijk de Kerst Pop-Up, een samenwerkingsproject van tientallen Zwolse scholen, bedrijven en organisaties. In de pop-upstore kan het winkelend publiek kerstspullen kopen en tegelijk kennismaken met het belang van duurzaamheid en een circulaire economie.