De terrassen zitten vol, maar de horeca heeft moeite om personeel te vinden om de klanten te bedienen.
Volledig scherm
De terrassen zitten vol, maar de horeca heeft moeite om personeel te vinden om de klanten te bedienen. © archief/David van Haren

Meer dan helft horeca heeft personeelstekort: bond biedt hulp met wervingscampagne

Het aantal openstaande vacatures in de horeca is vanwege de coronacrisis torenhoog. Restaurants en cafés staan te springen om personeel. Sinds het begin van de pandemie nam het aantal horecawerknemers af met liefst een kwart.

1 reactie

  • Anoniem

    1 maand geleden
    Eerst maar eens een goede cao, beter salaris mét ort en niet van die idioot lange shifts van 10 a 12 uur zonder fatsoenlijke pauzes. Dán maakt de horeca misschien meer kans. Want het is echt leuk om te doen hoor....maar dat is het dan ook. En van 'leuk' betaal ik de rekeningen niet en gezond is het ook niet, die idioot lange en zware diensten. Dan maakt de horeca misschien meer kans op goed personeel.