Megaproces Zwolse drugsoorlog begint morgen: wat hangt broers M. boven het hoofd?

videoMoordpogingen in 2016 en 2019, drugshandel en het voorbereiden van een liquidatiepoging. De rechtbank trekt deze week drie dagen uit voor het megaproces tegen twee hoofdrolspelers in de Zwolse drugsoorlog, Idris (27) en Abas (26) M. uit Zwolle. Justitie ziet de broers als kopstukken van een drugsbende. Volgende maand staan vier medeverdachten dagenlang voor de rechter.

0 reacties

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.