Foto ter illustratie. De verdachte negeerde eerst een stopteken, waarna het hard ging. Vol gas reed hij over kruispunten in Zwolle, tegen de rijrichting in. En met 111 kilometer per uur door een woonwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De verdachte negeerde eerst een stopteken, waarna het hard ging. Vol gas reed hij over kruispunten in Zwolle, tegen de rijrichting in. En met 111 kilometer per uur door een woonwijk. © Frans Bosscha

Met 111 kilometer per uur scheurde hij door een woonwijk in Zwolle: ‘Ik leer er niks van’

KAMPS DOET RECHTRonald Kamps schrijft dagelijks over een rechtszaak uit de regio. Niet alleen over de opgelegde straf, ook over het verhaal erachter. De zaak van vandaag: rijden onder invloed, te hard rijden, stopteken negeren.

1 reactie

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Nooit meer autorijden en geen elektrische fiets of brommer,sterkte
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.