Foto ter illustratie:
De Zwollenaar zou de vrouw uit Nieuwleusen in het gezicht hebben geslagen, haar keel hebben dichtgeknepen, haar hebben vastgebonden en zelfs toen ze op de vloer lag op haar keel hebben gestaan. En dat ze tegenstribbelde? Ook dat hoorde volgens hem bij hun ‘spel’.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie: De Zwollenaar zou de vrouw uit Nieuwleusen in het gezicht hebben geslagen, haar keel hebben dichtgeknepen, haar hebben vastgebonden en zelfs toen ze op de vloer lag op haar keel hebben gestaan. En dat ze tegenstribbelde? Ook dat hoorde volgens hem bij hun ‘spel’. © Thinkstock

Mishandeling van vrouw uit Nieuwleusen hoorde volgens Zwollenaar bij hun hardcore seksspel

Ze waren eigenlijk een soort van verslaafd aan elkaar, maar op 7 mei vorig jaar ging het behoorlijk mis in de woning van een vrouw in Nieuwleusen. Haar toenmalige partner zou haar hebben mishandeld en mogelijk hebben verkracht met zijn vingers. Dat laatste ontkent de 26-jarige Frederick H. uit Zwolle ten stelligste, en daarvoor zijn ook geen technische bewijzen gevonden.

  1. Hendrik (54) krijgt werkstraf vanwege hetze tegen Zwolse wethouder en ambtenaar: ‘Uitermate ernstig’
    PREMIUM

    Hendrik (54) krijgt werkstraf vanwege hetze tegen Zwolse wethouder en ambtenaar: ‘Uitermate ernstig’

    Een Zwollenaar die zijn zin niet kreeg bij de afhandeling van een klacht tegen de gemeente heeft bijna twee jaar lang Jan en alleman bestookt met e-mails, waarin hij voormalig wethouder Klaas Sloots en een klachtenfunctionaris van de gemeente beschuldigde van fraude, valsheid in geschrifte en plichtsverzuim. ,,Ongehoord’’, noemde de politierechter in Zwolle het gedrag van de 54-jarige Hendrik van E. uit Zwolle.