Het rapport met aanbevelingen van oud-minister en commissievoorzitter Johan Remkes over de stikstofproblematiek in Nederland.
Volledig scherm
Het rapport met aanbevelingen van oud-minister en commissievoorzitter Johan Remkes over de stikstofproblematiek in Nederland. © ANP

MKB Zwolle: ‘Ondernemers vinden stikstofregels hypocriet’

Er heerst veel onduidelijkheid binnen Zwolse midden- en kleinbedrijven als het gaat over de stikstofproblematiek. Volgens MKB regio Zwolle verkeren ondernemers in onzekerheid, vinden ze de regels hypocriet en kunnen ze de gevolgen voor hun onderneming moeilijk inschatten. 

Al met al reden voor de belangenvereniging MKB Nederland om een bijeenkomst te organiseren over stikstof en de regels voor ondernemers.

De gemeente Zwolle zal tijdens de infoavond haar ervaringen delen die ze heeft opgedaan binnen het team dat speciaal is aangesteld vanwege de stikstofregels. Provincie Overijssel geeft een inkijk in haar beleid en de genomen stappen. 

 ‘Ik ben bijzonder trots op de toegezegde medewerking van veel partijen. Dit thema geeft onduidelijkheid, onzekerheid en leidt tot speculaties. Het is goed dat we de relevante zaken deze avond objectief kunnen bespreken. Dit thema raakt ondernemers immers in de kern van hun bedrijf’, aldus Jelle Weever in een persbericht.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 4 november om 19.30 uur bij Lumen Hotel & Events in Zwolle.  Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@mkbregiozwolle.nl.

In samenwerking met indebuurt Zwolle