Moeder Mascha uit Dedemsvaart die wacht op zieke dochter bij Zwolse school is boos: parkeerboete!

VideoMascha Westenberg uit Dedemsvaart krijgt een boete als ze haar dochter Sanne van school ophaalt in Zwolle. Sanne is herstellende van kanker, en kan niet lang staan. Daarom moet ze zo snel mogelijk opgehaald worden, maar een uurtje wachten voor de school mag niet. ,,Hoe moeilijk is het nou om een beetje menselijk te reageren?”

11 reacties

 • Bossy Tosma

  5 dagen geleden
  IK had in de winter geen kaartje kunnen kopen,want de parkeerautomaat was bevroren, maar toen ik terugkwam uit de winkel had ik wel een boete te pakken. Even gebeld met de gemeente afdeling parkeerbeheer en ik had gelijk maar met een waarschuwing dat ik een hoekje om moest lopen naar een andere parkeerautomaat de volgende keer.
 • John van Oss

  5 dagen geleden
  Er staat een parkeerautomaat achter haar, waarom zou zij niet hoeven te betalen en andere mensen wel? En je kan ook 10 minuten voor de tijd aankomen;-)
 • evert koekkoek

  5 dagen geleden
  Fijn dat er zicht is op een oplossing. Maar, wat ik niet begrijp is waarom mevrouw niet bij de parkeerautomaat achter haar (zie de foto) eventjes netjes voor een uurtje parkeren heeft betaald? Kost ongeveer € 3,00.
 • Andreas Hagedoorn

  5 dagen geleden
  Je kunt op de turfmarkt parkeren en bij het provinciehuis. Als je iets verderop rijdt mag je gratis parkeren. Als je in je auto zit en deze staat stil, dan ben je aan het parkeren. Als je toch een uur wilt wachten is dat jouw keuze, maar dan mag je je houden aan de regels. Heel erg voor je dochter, trouwens. Sterkte.
 • gerrit van den Brink

  5 dagen geleden
  Het is ook onwil van deze mevrouw. Je kan ook even ergens anders naartoe rijden en dan terug komen. Ze wil zelf duidelijk een conflict, deze kan ze uitvechten bij de rechtb6