Volledig scherm
© Frans Paalman

Moeder vermiste Melissa start flyer-actie

Bianca Schenkel, de moeder van de vermiste 17-jarige Melissa Schenkel uit Zwolle, start met een flyer-actie om haar dochter terug te vinden. 

Melissa wordt sinds zaterdagmiddag vermist. Volgens haar moeder zijn er sindsdien bijna geen tips binnengekomen. ,,Zondagmiddag zou ze nog gezien zijn in de Thomas a Kempisstraat met een jongen. Maar verder krijgen we niks aan tips binnen, en de politie ook niet. Het voelt helemaal niet goed. Ik denk dat ze wordt binnengehouden, anders zouden mensen haar wel hebben gezien."

Bianca Schenkel zet alles op alles om haar dochter te vinden en gaat dinsdagmiddag daarom in de hele stad flyers uitdelen. ,,Ik begin in de Thomas a Kempisstraat, daar is ze het laatste gezien. Maar ik wil alle wijken in de stad afgaan." 

Weggelopen

De tiener is weggelopen uit een instelling in Zwolle waar zij verbleef. Vrijdagavond keerde zij daar niet terug. Dat wist haar vader niet toen Melissa zaterdag bij hem een bikini kwam ophalen. Ze is daarna met de noorderzon vertrokken. De familie vreest dat ze ten prooi is gevallen aan loverboys of in het drugscircuit is beland. 

Het licht-verstandelijk beperkte meisje was vaker even uit beeld, maar dan onderhield ze altijd contact. Melissa is sinds zaterdag al niet bereikbaar. Het meisje is 165 cm. lang, heeft bruin haar en bruine ogen.

Zoekacties

Een zoekactie door de politie zondag-en maandagavond op verschillende adressen leverde niets op. De politie heeft nog steeds behoefte aan nieuwe informatie, zegt een woordvoerder. ,,Onze belangrijkste opdracht op dit moment is om te weten dat het goed met haar gaat."

In samenwerking met indebuurt Zwolle