Deze McDonald's in Zwolle-Noord was het toneel van een brute moord op twee broers.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze McDonald's in Zwolle-Noord was het toneel van een brute moord op twee broers. © ANP

Moordverdachte (32) McDonald’s Zwolle ging eerder de mist in met grote partij Turkse mondkapjes

update + videoDe man die vastzit voor het doodschieten van twee broers in de McDonald’s in Zwolle blijkt de 32-jarige ondernemer Veysel Ü. uit Rozendaal bij Arnhem te zijn. Dat bevestigen bronnen aan deze site. Ü. hoorde in maart van de rechter dat hij nog 1,5 ton moet betalen na een mislukte mondkapjesdeal.

14 reacties

 • Pieter Gerritse

  6 maanden geleden
  @hans van dijk Levenslang is niet 30 jaar. Levenslang is levenslang in Nederland. Er zitten ongeveer 25 mensen levenslang vast en niemand krijgt gratie.
 • Henk Renzebrink

  6 maanden geleden
  De moord van deze dader zal vast thuishoren in het criminele circuit. Daar heb ik op zich niet zoveel problemen mee. Risico van "het vak" zullen we maar zeggen. Op zich moet daar natuurlijk ook een hoge straf op staan. Waar ik hem levenslang voor zou geven is de plek en tijdstip waarop hij deze moorden pleegde. Dit getuigt van totaal een menselijkheid jegens onschuldige mensen en met name kinderen. Zij zitten levenslang vast aan die verschrikkelijke beelden.
 • Hans van Dijk

  6 maanden geleden
  Toch vind ik levenslang = 30 jaar, niet op zijn plaats. Echt levenslang is volgens mij, tot je de laatste adem uitblaast. Dat is levenslang. En nooit vervroegd op vrije voeten komen.
 • Pieter Gerritse

  6 maanden geleden
  @wim kuijvenhoven Hoe kom je tot dit idee? Deze dader kan voor deze dubbele moord rekenen op 30 jaar of levenslang (en dat is in Nederland ook ECHT levenslang).
 • Wim Kuijvenhoven

  6 maanden geleden
  Ah, heerlijk. De krant is alvast het juridische pad aan het effenen voor de dader. Een beetje romig verhaal maken zodat we straks weer gezellig een theedrinkstraf kunnen accepteren.