Melissa Mesritz uit Zwolle is vanwege psychische problemen afhankelijk van hulphond Blitz. Die hond mocht lang niet mee de supermarkt in, omdat ze niet officieel een hulphond was.
Volledig scherm
PREMIUM
Melissa Mesritz uit Zwolle is vanwege psychische problemen afhankelijk van hulphond Blitz. Die hond mocht lang niet mee de supermarkt in, omdat ze niet officieel een hulphond was. © Frans Paalman

Na jaren kan Melissa uit Zwolle eindelijk met hulphond Blitz naar de supermarkt

Melissa Mesritz (28) uit Zwolle kan eindelijk met hulphond Blitz naar de supermarkt. Jaren was ze bezig om geld bij elkaar te krijgen om  voor Blitz een opleiding tot hulphond te regelen, maar nu is het probleem opgelost. 

 1. Deze GGD’ers bezoeken mensen die te ziek, bang of verward zijn voor de teststraat: ‘Hij beet de teststaaf doormidden’
  PREMIUM
  video

  Deze GGD’ers bezoeken mensen die te ziek, bang of verward zijn voor de teststraat: ‘Hij beet de teststaaf doormidden’

  Bij coronaklachten moet je naar de teststraat. Maar wat als dat niet gaat? In sommige gevallen is bezoek aan huis mogelijk, bijvoorbeeld van Gerrit en José van GGD IJsselland. Ze maken van alles mee, van stukgebeten teststaafjes tot een geestelijke die aanwezig is bij de test. ,,Mensen bieden vaak een kopje koffie aan. Heel lief maar hoe sneller we buiten zijn hoe beter."

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Video van de Dag | Iedereen is jaloers op de coronacoup van Thierry: ‘Ik heb het nummer voor jullie’

  Video van de Dag | Iedereen is jaloers op de coronacoup van Thierry: ‘Ik heb het nummer voor jullie’

  22:09
 2. Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer
  Play

  Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer