Het ernstige ongeluk op de N50 bij Kampen afgelopen weekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ernstige ongeluk op de N50 bij Kampen afgelopen weekend. © Herman van Oost

Na zoveelste ongeluk op N50 bij Kampen vraagt Overijsselse PVV om vertrek gedeputeerde: ‘De maat is vol’

VideoDe fractie van de PVV in Overijssel heeft het vertrouwen in gedeputeerde Bert Boerman opgezegd en hem gevraagd te vertrekken. Aanleiding is het ernstige ongeluk op de N50 bij Kampen van afgelopen weekend. De partij ziet de gedeputeerde als medeverantwoordelijke voor het ongeluk.

3 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Een beetje goedkoop om gedupeerden de schuld gegeven. Alle ongelukken zijn gebeurd door menselijke fouten. Gewoon aan de regels houden en geen asociaal gedrag.
 • Mark Angelier

  2 maanden geleden
  Verschuilen achter het stikstof probleem... te gek voor woorden dit. Ik woon er pal naast en zit ergens niet te wachten op de verbreding. Echter ik krijg ook alle ongelukken mee. Dus ik kies toch voor verbreding. Het stikstof probleem is een probleem voor later. Eerst verbreden en dan kijken hoe we het stikstof probleem oplossen.
 • Adri Stevens

  2 maanden geleden
  Het is goedkoop om de schuld bij de gedeputeerden te leggen. Mensen zouden zich zelf wat beter moeten beheersen en afvragen waarmee zij op pad gaan. Afgelopen vrijdag werd ik vlak voor Kampen vanuit Zwolle ingehaald door een idioot die bijna het volledige verdrijvingsvlak nog nodig had. Snijden dus!! Bij Kampen Zuid ging dezelfde persoon nog eens rechts inhalen bij de oprit richting Emmeloord. Hoe asociaal kun je het hebben.