Nacht doorhalen is taai zegt de potige boer met kleine oogjes: ‘Maar we blijven tot de wet van tafel gaat’

met videoBegon de nacht onstuimig met een ontruiming van demonstrerende boeren bij het distributiecentrum van de Albert Heijn in Zwolle. Bij de opslaglocaties in Raalte, Deventer en Nijkerk verliepen de protesten in de donkere uurtjes rustig.

25 reacties

 • D.J. Pater

  1 maand geleden
  Heel fijn en heel goed geregeld dat de blokkades van de diverse distributiecentra binnen 48 uur zijn beëindigd. Met deze acties treffen ze de verkeerde sector. De levensmiddelenbranche heeft nu al een schade van tientallen miljoenen euro's. Ik vraag me af of die boeren wel nadenken over wie ze met deze acties hebben getroffen.
 • jos zoet

  1 maand geleden
  Onze overheid stelt weer de juiste prioriteiten.. Boeren pesten ipv criminelen opsluiten...
 • Bart Alpha

  1 maand geleden
  @Aalberts "Volksvertegenwoordigers worden niet gekozen. Zij worden door de partijelite op verkiesbare plaatsen gezet omdat zij de partijelite gehoorzamen" Kunt u dan uitleggen waarom er zoveel mensen zich afsplitsen van de partij waarbij ze op de kieslijst stonden? Met uw logica zouden we veel minder splinterpartijen in de 2de kamer hebben.
 • Peter van Dijk

  1 maand geleden
  Laat Rutte a u b op rotten dan kunnen de boeren ook weer naar huis
 • E. Hetebrij

  1 maand geleden
  Naamgenoot: onder dezelfde omstandigheden hielden de mensen In Amsterdam een feestelijke demonstratie die juist niet werd verboden door de burgemeester. Nu met een andere doelgroep en een ander deel van het land mag het niet meer.... bizar.